7. Weerbaarheid versterken

Een workshop op het congres van het jeugdwelzijnswerk ‘Plat gepolitiekt? Wij kiezen zelf!‘ op 30 november 2023

Doen

De Stroate is een jeugdcultuurcentrum in Kortrijk, gebaseerd op de Hip-Hop-cultuur. Alle expressievormen van de Hip-Hop-cultuur zijn hier onder één dak te vinden in een open jeugdwerking. Het aanbod van De Stroate bestaat uit workshops, evenementen en het Hip-Hop Café. Jonge artiesten die de smaak te pakken hebben en ondernemers die verdere stappen willen zetten, vinden bij De Stroate de voedingsbodem en coaching voor hun dromen. We hebben De Stroate uitgenodigd voor een actieve workshop op het congres.

Ouarda en Dide laten je kennismaken met de werking van De Stroate. Je neemt deel aan een interactieve workshop over ‘Woord’ en hoe je de stem van jongeren kunt laten horen. Samen met de groep bekijken we hoe we te werk gaan. Freestyle, rap of schrijven? Het kan allemaal.

Workshopgevers: Ouarda Bouchti, ook bekend als Warry, werkt sinds 2022 bij De Stroate en was er eerder al vrijwilliger. Via De Stroate heeft ze een veilige ruimte en een platform gevonden om haar vaardigheden en ervaring te delen. Dide Veys, ook bekend als MC DD, is organisator en artiest bij De Stroate. Hij heeft verschillende talenten en vaardigheden en deelt deze graag met de gemeenschap.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.