Advies en coaching

Hoe betrek je de kinderen en jongeren in je buurt? Of hoe betrek je de buurt op je werking? Wat gaat er om in jouw doelgroep? Hoe kan je doelmatiger werken? Welke activiteiten organiseer je? Hoe doe je dat? Hoe ga je om met conflict? Of met agressie? Hoe reageer je als een jongere je in vertrouwen neemt? Welke grenzen hanteer je en waarom? En hoe laat je die respecteren? Hoe motiveer je je team? Hoe zet je veranderingsprocessen op?
Klinkt dit soort vragen jou bekend in de oren, dan is je werking of je team misschien wel aan een grondige denkoefening of een deugddoende vorming toe. Zoek je daarbij begeleiding en advies, dan ben je bij Uit De Marge vzw aan het juiste adres.

Zit je met vragen rond maatschappelijke kwetsbaarheid, toegankelijkheid, participatie, politiserend werken, deontologie, … en ben je zoekende hoe je daar als jeugdwerker mee aan de slag kan? Bij Uit De Marge vzw kan je terecht voor coaching en advies op maat. Het kan gaan om een eenmalig gesprek of over een langer coachingstraject waarbij we je informeren, wegwijs maken, samen zoeken naar de best passende oplossing voor jouw vragen en inzoomen op jouw functioneren.
Bij een langer coachingstraject wordt de inhoud en aanpak van de coaching op voorhand besproken. Op die manier proberen we helemaal op maat te werken.

Praktisch

Voor inhoudelijke en praktische vragen kan je ons contacteren via info@uitdemarge.be.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.