Praktisch

| Raadpleeg hier de vormingskalender en schrijf je in! |

Uit De Marge vzw is het Vlaams netwerk voor jeugdbeleid en jeugdwerk met kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Onze vorming richt zich in de eerste plaats naar jeugdwerkers die met deze groepen werken, maar het aanbod staat ook open voor medewerkers van jeugddiensten of andere sectoren die in een vrijwillige setting met deze kinderen en jongeren werken. Naast de geprogrammeerde vorming levert Uit De Marge vzw ook vorming op maat, in antwoord op concrete vormingsvragen en op basis van bijzondere noden en behoeften van jeugdwerkingen, organisaties uit het middenveld of lokale besturen en overheidsdiensten.

Geprogrammeerd aanbod

Deelnemen aan een vorming?

Je schrijft bij voorkeur in met het inschrijvingsformulier onderaan de pagina van elke vorming. Na ontvangst van je inschrijving, sturen we je een bevestiging per mail waarmee je inschrijving definitief is. De betaling kan via overschrijving op rekening BE24 0011 7616 7638 van Uit De Marge vzw, vergeet niet je naam en de titel van de vorming te vermelden.

Alleen deelnemers aan een volledige vormingsactiviteit ontvangen (op aanvraag) een bewijs van deelname met vermelding van het aantal vormingsuren.

Prijzenbeleid

>> Raadpleeg de tabel voor de prijzen van ons geprogrammeerde aanbod.

De deelnameprijs mag geen belemmering vormen om deel te nemen aan ons aanbod. Is dat wel zo? Neem dan contact op met info@uitdemarge.be.

Annulatievoorwaarden

Kosteloos annuleren, om welke reden dan ook, kan tot 7 dagen voor de vorming. Voor het Congres van het Jeugdwelzijnswerk stellen we een deadline op 10 dagen vooraf. Later annuleren kan niet, wel kan een collega je vervangen.

Aanbod op maat

Hoe vraag ik ondersteuning op maat aan?

Heb je een ondersteuningsvraag die je niet ziet terugkomen in ons geprogrammeerd aanbod? Dan kan je ons contacteren voor ondersteuning op maat via deze pagina. Dat kan gaan over vorming, cursussen, coaching, intervisie, lezingen, enz.

Bij vormingen op maat kan je een overzicht vinden van mogelijke thema’s waarbij we je kunnen ondersteunen. Bij advies en coaching en begeleiding op maat kan je meer inhoudelijke informatie vinden over adviesvragen, coachingstrajecten en begeleidingstrajecten. Op onze pagina rond kadervorming kan je meer informatie vinden rond het aanvragen van (hoofd)animatorcursussen op maat.

Prijzenbeleid

>> Raadpleeg de tabel voor de prijzen van ons geprogrammeerde aanbod.

De deelnameprijs mag geen belemmering vormen om deel te nemen aan ons aanbod. Is dat wel zo? Neem dan contact op met info@uitdemarge.be.

Annulatievoorwaarden

Wordt aanbod op maat geannuleerd? Dan passen wij de volgende regeling toe:

  • meer dan een maand vooraf kan je nog kosteloos annuleren,
  • minder dan een maand op voorhand annuleren = 20% van de totale kostprijs,
  • minder dan een week vooraf annuleren = 100% van de totale kostprijs, zonder vervoerskosten.

Lidmaatschap

Is jouw werking of jeugddienst al lid van Uit De Marge vzw?

Om Uit De Marge vzw ook in de toekomst te kunnen uitdragen als sterke ledenorganisatie vragen we jouw steun.

Als lid van Uit De Marge vzw ontvang je – naast belangenbehartiging en ondersteuning – ook korting bij vormingen, basiscursussen, studiedagen en congressen en neem je gratis deel aan lerende netwerken en intervisies.

Word lid van het netwerk van Uit De Marge vzw en strijd mee voor sterk jeugdwelzijnswerk!
>> Meer informatie over het lidmaatschap.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.