Projectoproep Generatie Veerkracht

(c) Uit De Marge | Femke den Hollander

Kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie worden extra getroffen door de coronamaatregelen en dreigen steeds meer geïsoleerd te geraken. Velen hebben onvoldoende mogelijkheden en kansen om tijdens de huidige crisis hun vrije tijd zinvol of veilig te kunnen invullen. Cultuur-, jeugd-, sport- en welzijnsorganisaties kunnen hen opnieuw veerkracht en perspectief bieden met activiteiten en ondersteuning in een context die aangepast is aan de coronamaatregelen.

Werk jij rechtstreeks met kinderen en jongeren die in een maatschappelijk kwetsbare situatie opgroeien? Staat je werking onder druk of speel je in op nieuwe noden?
Dan kun je tot uiterlijk 22 mei een subsidieaanvraag indienen binnen de projectoproep ‘Connecteren van kwetsbare kinderen en jongeren met de buurt en de samenleving’. Per project wordt maximaal 100 000 euro toegekend.

MEER INFO & AANVRAAG INDIENEN

Welke activiteiten? 
Deze projectoproep heeft betrekking op het vrijetijdsaanbod. Het kan gaan om digitale of fysieke activiteiten rond jeugd, sport, cultuur en welzijn. 

Procedure 
Projectvoorstellen kunnen ingediend worden vanaf maandag 11 mei 2020 tot en met vrijdag 22 mei 2020. 

>> Klik hier voor meer informatie en het indienen van een projectvoorstel.

Deze projectoproep kadert in Generatie Veerkracht, het actieplan maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren in tijden van corona.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.