Onze collega Maryline kandidaat-adviseur voor Vlaamse Jeugdraad

Vanaf maandag 9 november kan je stemmen voor een gloednieuwe adviesraad en nieuwe thema’s voor de Vlaamse Jeugdraad. Onze collega Maryline is kandidaat jeugdwerkadviseur!

“Ik wil als adviseur de aandacht vragen voor kinderen en jongeren die weinig gehoord worden binnen deze samenleving. Ik ga aan de slag met hun signalen en zet ze op de agenda van de Vlaamse Jeugdraad.”

“Als jeugdwerker en educatief medewerker vang ik heel veel signalen op van kinderen, jongeren en jeugdwerkers. Ik kijk er dan ook naar uit om er beleidsmatig mee aan de slag te gaan binnen de Vlaamse Jeugdraad, een plek waar jongeren ook rechtstreeks het woord nemen en mee een rol spelen in het beleid.”

Lees meer op de website van de Vlaamse Jeugdraad!

“Ik wil alvast sterk inzetten op het thema armoede. Er wordt nog te weinig aandacht besteed aan de impact van armoede op kinderen en jongeren. Ik wil er als jeugdwerkadviseur dan ook voor ijveren dat aan te pakken en te verbinden aan de andere belangrijke thema’s binnen de Vlaamse Jeugdraad zoals ‘Goed in je vel’, ‘Gelijke kansen’ en ‘Klimaat’.”

“We zien steeds meer politieke verdeeldheid in onze samenleving. Als jeugdwerkadviseur wil ik net werken aan verbinding door de standpunten van kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare positie binnen te brengen en ze op de agenda te zetten.”

Jouw stem telt!

Iedereen van 12 tot en met 30 jaar in Vlaanderen en Brussel kan stemmen! Breng jouw stem uit vanaf 9 november t.e.m. 22 november.
Kies jouw favoriete jongerenadviseur en stem op één van de thema’s.

>> Ontdek hier alle kandidaat-jongerenadviseurs en thema’s.

Voor jeugdwerkadviseurs wordt een apart systeem uitgewerkt met een online formulier. Elke erkende jeugdwerkorganisatie in Vlaanderen mag eenmaal stemmen op de kandidaten jeugdwerkadviseur. Elke organisatie stemt op minimum 1 en maximum 8 kandidaten.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.