20 juni 2024

Specialisatiecursus Module 2: De kunst van subsidieaanvragen

Ben je een ervaren jeugdwelzijnswerker die graag wil leren hoe je succesvolle subsidiedossiers schrijft en fondsen aanspreekt om je jeugdprogramma’s te ondersteunen? Sluit je dan aan bij onze vorming, speciaal ontworpen voor professionals zoals jij. Ontdek de kunst van fondsenwerving en versterk je impact op jongeren en gemeenschappen.

Na deze vorming verwerf je de volgende competenties:

  • Subsidiedossiers Schrijven: Leer de ins en outs van het schrijven van effectieve subsidieaanvragen, van het formuleren van je missie tot het presenteren van je programma’s op een overtuigende manier.
  • Fondsen Aanspreken: Ontdek waar en hoe je potentiële donoren en subsidieverstrekkers kunt vinden, benaderen en betrekken om financiële steun te verkrijgen.
  • Diversificatie van Inkomsten: Verken strategieën om diverse inkomstenbronnen aan te boren, waaronder overheidsfinanciering, particuliere donaties, bedrijfssponsoring en innovatieve financieringsmogelijkheden.
  • Impactmetingen en Transparantie: Leer hoe je de impact van je jeugdprogramma’s kunt meten en effectief kunt rapporteren aan donoren, en benadruk het belang van ethiek en transparantie in fondsenwerving.

Grijp deze kans om je fondsenwerving vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je jeugdwelzijnswerk te versterken. Schrijf je nu in voor onze vorming en ontdek hoe je de financiële steun kunt veiligstellen die nodig is om een blijvende impact te hebben op jongeren en gemeenschappen. Jij maakt -of liever schrijft- het verschil!

PRAKTISCH

Datum: 20 juni 2024, 9u30 tot 16u30
Locatie: Uit De Marge vzw, Gitschotellei 119, 2600 Antwerpen

INSCHRIJVEN

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.