10 juni 2020

Jeugdwerkoverleg met Permanentie Jeugdadvocaten | Webinar

WEBINAR

De afgelopen maanden kregen wij enorm veel juridische vragen van jullie en van heel wat jongeren. Het ging over boetes, aanmaningen, ocmw brieven,…

Omdat we het belangrijk vinden dat ook onze kinderen en jongeren de nodige correcte juridische info. krijgen hebben wij afgesproken met  BJB- permanentie jeugdadvocaten telefoonlijn om een proefproject te starten met een permanentielijn waar jeugdwerkers en jongeren juridische info. kunnen vragen aan juristen over individuele dossiers.

Om dit in gang te brengen organiseren wij een zoommeeting met de juristen en jeugdwerkers. Zodanig dat zij goed kunnen inschatten wat de noden zijn en dat jullie hen ook leren kennen. Graag nodigen wij u hiervoor uit. We komen samen online op woensdag 10 juni om 16u.

Jullie kunnen zich hier onderaan inschrijven. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de zoom-link toegestuurd.

PRAKTISCH

Datum: woensdag 10 juni 2020, van 16u00 tot 17u30 (inchecken om 15u45)
Locatie: ONLINE (via ZOOM)
Begeleiding: Gamal Cheddad en Ikrame Kastit (beide Uit De Marge vzw)

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor 10 juni 2020 (12u00) via onderstaande inschrijvingslink. Deelname is gratis. Je krijgt een Zoom-link na je inschrijving.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.