2 juni 2020

Basiscursus beginnende jeugdwelzijnswerkers

WAT?

In deze cursus voor jeugdwelzijnswerkers staan we onder meer stil bij de functies van het jeugdwelzijnswerk, conflicthantering, de sociale kaart, deontologie, participatie en politiserend werken.

Wat is mijn rol als jeugdwerker in een werking met jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie? Hoe verhoud ik me tegenover de jongeren als ik in dezelfde wijk woon of omgekeerd als mijn leefwereld er heel anders uitziet? Hoe ga ik om met conflicten? En wat moet ik doen met vertrouwelijke informatie van een kind of een jongere?

Vanwege de coronamaatregelen is deze cursus opgesplitst in twee delen. De eerste twee dagen worden digitaal gegeven en voor de laatste twee verwachten we jullie in in Het Scoutshuis in Antwerpen. De deelnameprijs is daardoor ook verlaagd. Indien je reeds vooraf betaalde, stortten wij het verschil terug.

PRAKTISCH

Datum: 2/06, 4/06, 9/06, 16/06
Locatie: Antwerpen
>> 2/06, 4/06 : Digitaal via Zoom. De link wordt verdeeld onder de deelnemers.
>> 9/06, 16/06: Scoutshuis, Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen.
Begeleiding: Uit De Marge vzw

INSCHRIJVEN

Inschrijven via onderstaande link voor 26 mei 2020. Voor een vierdaagse vorming bedraagt de prijs €130 voor leden, €180 voor niet-leden sociaal werk en €360 voor niet-leden buiten het sociaal werk. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.