Fight for your Right: KeKi nodigt jongeren uit voor creatieve workshop rond rechten

In het kader van het project ‘FIGHT FOR YOUR RIGHT’, een initiatief van de Nationale Commissie voor de Rechten van het Kind (NCRK), nodigt het Kenniscentrum Kinderrechten jongeren tussen 14 en 18 jaar uit om deel te nemen aan een (fysieke) workshop in Brussel op dinsdag 13 april.

Via deze gratis workshop willen ze jongeren meer bewustmaken over hun kinderrechten en hoe die te verdedigen. Daarnaast wordt er tijdens de workshop creatief aan de slag gegaan met de jongeren, op zoek naar de beste manier(en) om naar kinderen en jongeren te communiceren over kinderrechten. Daarnaast wordt veel ruimte voorzien voor uitwisseling en informele momenten (ontbijt, lunch, ijsbrekers en een creatieve namiddag!).

Neem jij als jongere graag deel of ken je jongeren die willen aansluiten? Neem dan contact op met het Kenniscentrum Kinderrechten via ellen.vanvooren@keki.be of 0474 77 81 48.

Meer informatie? Check de website van de Nationale Commissie voor de Rechten van het Kind.

  • Deelname aan de dag is helemaal gratis! Er wordt eten voorzien én transport wordt ook terugbetaald. Financiële moeilijkheden mogen in geen geval een belemmering vormen voor de deelname van de jongeren.
  • De workshop wordt buiten georganiseerd en er wordt rekening gehouden met de veiligheidsmaatregelen. Omwille van de huidige maatregelen, kunnen er slechts 10 jongeren deelnemen.

Wil je dit delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deelnemen aan een vorming?

Op zoek naar nieuwe inzichten en handige tools om beter met je gasten aan de slag te gaan?
Wil je jezelf verrijken met een vorming, intervisie of een cursus?
Dan ben je vast benieuwd naar ons vormingsaanbod.